news500

페이지 정보

profile_image
작성자나르르르 조회 8회 작성일 2020-09-28 12:14:30 댓글 0

본문

500 Chunks A Minecraft Parody of 500 Miles

When I wake up
Well, I know I'm gonna go
I'm gonna go find all the wood you stole from me
When I wonder
Well, I know I could've gone
I could've gone and got some more wood from that tree
And if I'm walking
Yeah I know there's other wood
But I want my wood...it-it's my wood...
If I'm farming
Well, I know I'm gonna be
I'm gonna be the one who's spawning next to-that gentleman over there-

But I would walk 500 chunks
And I would walk 500 more
Just to get back every single wooden block
you stole from me before

When they're creepin'
Well, I know that I will die
I will die because you've stolen all my wood
When they blow up
(blow up)
Well, I know I'm gonna hide
I'm gonna hide 'cause being up there would do no good
When I'm searching
(when I'm searching)
Well, I know I'm gonna search
I'm gonna search through everyone's inventory
When I'm exploring
Well, I know I'm gonna find
I'm gonna find my wood
I'll even cross the sea

But I would walk 500 chunks
(*panicked shouting*)
And I would walk 500 more
Just to get back every single wooden block
you stole from me before
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, wood go?
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, wood go?

When I'm sinking
Well, I know I'm gonna sink
I'm gonna sink and then I'm likely gonna drown
And when I surface
Well, I know I'm gonna see
I'm gonna see some- Oh my god! It's my wood!
When you're unconscious
(you're unconscious)
Well, I know I'm gonna take
I'm gonna take back all my wood while you're knocked out
When I run home
(when I run home)
Well, I know I've got my wood
I got my wood and it's my wood without a doubt
Got my wood and it's my wood without a doubt

But I would walk 500 chunks
And I would walk 500 more
Just to get back every single wooden block
you stole from me before
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, wood go?
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, wood go?
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, wood go?
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood go?
(where'd the wood go?)
Where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, where'd my wood, wood go?
But I would walk 500 chunks
And I would walk 500 more
Just to get back every single wooden block
you stole from me before
Just Nathan : I miss old villages
Retroboy66 : I remember watching this when it came out when I was young but I still don’t know why element animations removed it
Used Tissue : Fuck 2020.
Divya Verma : Where my wood go?
Stupid Productions : Ahhh, memories
Asriel Dreemurr : Villagers after a jerk-hole player takes their wood.
GoodTimesWithZan : Why is this better than the original?
PaperTrendy : Nostalgia hittin?
Reisaiah Marx Estevez : I was 6 wen i hear this song and now I'm 12
co0ld00d : The good ol days

Ora News - “500 euro për një provim” GJKKO lë në burg pedagogun korçar

#rtvora #rtvoranews

Gjykata e posaçme ka vendosur të lërë në burg pedagogun e Alket Dino dhe sekserin Xhevi Dervishi të akuzuar për korrupsion.

Të njëjtën masë kishte kërkuar në gjykatë edhe prokurori i çështjes, i cili paraqiti si prova përgjimet ambientale dhe telefonike si dhe procesverbalin për sasinë e parave që u është gjetur në momentin e arrestimit.

Pretendimet e prokurorisë janë kundërshtuar nga avokatët dhe te pandehurit të cilët kanë pretenduar se asnjë gjë nuk është e vërtetë nga ato që deklaron prokuroria.

Ata kanë deklaruar në gjykatë se nuk kanë janë përfshirë në vepra korruptive ndërsa sasia e parave që u është gjetur nuk ka lidhje me akuzën.

Arrestimi i tyre u bë nga Policia e Korçës në bashkëpunim me SPAK duke u akuzuar se kanë marrë para në këmbim të dhënies së notave kaluese në provime.

Sipas policisë arrestimi i tyre u bë afër fakultetit dhe me sasi prej 300 eurosh dhe 50.000 lekë, të cilat nga hetimet e kryera dyshohet se i kanë përfituar në mënyrë të kundërligjshme nga studentët, të cilat u sekuestruan në cilësinë e provës materiale.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/500-euro-per-nje-provim-gjkko-le-ne-burg-pedagogun-korcar/

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

The Villager Covers and FORBIDDEN SONGS!

Some of our songs have been claimed by third parties. We decided to upload them anyway.
Remember to click the bell!
Download them here:
Daladas of the Fates - https://bit.ly/2OpFoSO
500 Chunks - https://bit.ly/2LPPlqL
Everything Sucks - https://bit.ly/2IswbW5
FF7 Battle Theme - https://bit.ly/3578OuV
I wanna know where my wood is - https://bit.ly/2MjhqFT
Victory Celebration - https://bit.ly/30RS4UZ
Villager Rangers - https://bit.ly/3578VGR
Villager News Epic Trailer music - https://bit.ly/338HXN3

Come chat on Discord! - http://discord.gg/7NQRnfH

Support us on Patreon - https://www.patreon.com/elementanimation
Follow us on Twitter - https://twitter.com/element
or on Facebook - https://www.facebook.com/elementanimation
Element Animation : Skip:
00:20 - Daladas of the Fates
00:50 - Everything Sucks
01:04 - FF7 Battle Theme
01:20 - Villager Rangers
01:33 - Victory Celebration
01:44 - Villager News Epic Trailer Music
02:26 - I wanna know where my wood is
03:21 - 500 Chunks
Rose Betasolo : Da da dalada DA da dalada Da da dalada Da da dalada Da da dala Da da da da da da da Da da dalada Da dalada Da da dalada
Adrian Holguin : lm;rglrthljk gtnlkflknlkmfhmfglknglknglkglkjdflkdflmknmfdlkmfglm,lkmgflkmdfmk;dfshklfopgkrhgrskshsrhksrthkrthkrsohgrsthkrthgkrothkrfogbgfhogfhrhpghgtho
Adrian Holguin : mbgkjlrmkfrkl;rk;lfslkrgksgrklg;f;lk
Retroboy66 : Any other ogs remember watching 500 chunks when it came out?
BedrockPlayer123 : KORAAAAAH! MATAAAAAAH!
Fredy Rodriguez : Hey where’s “Get in the bag”?
Nick Earnest : Why can’t you get the son I wanna know where my wood is on iTunes
Michael Brooks : da da du dal
katie renee : I didn't know we needed this. But we did.

... 

#news500

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 1,326건 3 페이지
게시물 검색
Copyright © www.top-most-popular-baby-names.com. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz