사자인형

페이지 정보

profile_image
작성자구라 조회 1회 작성일 2021-05-04 12:13:29 댓글 0

본문

사자 인형이 아파요 | Miss Polly Had A Dolly | KoreanㅣWekiz Nursery Rhymes & Songs For Children

Subscribe today to get new videos every week!
YouTube Channel : https://www.youtube.com/c/wekizsong

The best learning happens when we have fun. So it’s really important to choose music that your child likes.
We've rounded up the best kids' songs your children won't be able to stop listening to—or singing!

★ Lyrics

소녀의 사자 인형이 다쳤어요
서둘러 의사 선생님 불렀어요
사자인형이 어딜 다친걸까?
의사 선생님 빨리 와서 봐 주세요.

소녀의 사자 인형을 살펴봐요
침대에 눕혀 꼼꼼히 진찰해요
열이 나서 약을
지어 줬어요.
약 먹고 아침까지 푹 자면
낫는데요.

소녀의 사자 인형이 다쳤어요
서둘러 의사 선생님 불렀어요
사자인형이 어딜 다친걸까
의사 선생님 빨리 와서 봐 주세요.

천천히 사자인형을 보시네요.
침대에 눕혀 꼼꼼히 진찰해요.
열이 나서 약을
지어 줬어요.
약먹고 아침까지 푹자면
낫는데요.